Feta – honning dip

Den her er til dig Line!
Du vil sikkert med glæde kunne genkende den fra weekendens dip og dyp slabberas, hvor den her trumfede alt det andet. Topklasse ud i dip.
Den bør alle prøve. Og alle vil kunne finde ud af at lave den!

Du skal bruge:

  • 1 til 1 af feta og flødeost – til herværende blev brugt 3 gode spiseskefuld feta (den gode Puck!) og tilsvarende 3 gode spiseske flødeost.
  • 1 fed hvidløg
  • 1 lille skefuld olie
  • 1-2 teske tørret basilikum
    Røres godt sammen med elpiskeren til det er lækkert og cremet. Mere er der faktisk ikke i selve dippen.
    Smør den ud i et fint fad, tallerken lign. Lav en lille fordybning i midten med en ske…

Til serveringen:

  • 2-3 spsk. flydende honning
  • Dejligt mange pistacienødder – hakkes
  • Purløg
  • Godt lækkert brød

… i fordybningen hældes honning. Langs fetadippens kanter lægges de hakkede pistacienødder, top af med klippet purløg.
Så er det dippe-dyppe tid, brug noget lækkert brød til. Her var det smørbagte ciabatta skiver.

Velbekomme Line – og alle andre, der lige har lyst til den her til en tapas hapse aften!

Åhh, denne kombi af lidt salt, sødt, sprøde nødder på lækkert brød. Den må være et absolut must til enhver tapas fest fremover.
Man kan i øvrigt med fordel også bruge det flotteste foccacia brød til. Det kan imponerende enhver gæst (når man må have gæster en gang igen!)

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s